Need a zupa wegetariańska? Seler i gruszka Bisque może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.23 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką mąkę uniwersalną, tymianek, Tureckie liście laurowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Triple Seler Bisque, Seler Korzeń Bisque, oraz Selerowo-korzeniowy Bisque z Shiitakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj pokrojony seler, obfite 3 szklanki pokrojone w kostkę, wierzchołki porów, liście laurowe i tymianek.Przykryć; gotować, aż seler zmięknie, mieszając, około 8 minut. Wrzucić mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Seler
Mąka Uniwersalna
Tymianek
Por
3
Wymieszać 3 szklanki bulionu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotowaćbrak selera jest delikatny, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Bulion
4
Usuń liście laurowe z zupy. Pureesup w partiach w blenderze, aż będzie gładka.Powrót puree do tej samej puli. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Cienkie z więcej bulionu przez 1/4 cupfuls, w razie potrzeby. Przewiń na krótko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Liście Laurowe
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Garnek
5
Zupę podzielić na miseczki; udekorować 1/2 szklanki drobno pokrojonej gruszki i liści selera.