Sekretny sos do spaghetti

Sekretny sos do spaghetti
Przepis na Sekretny sos do spaghetti można przygotować w około 1 godzinę . Za 1,12 dolara za porcję otrzymasz sos na 10 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 227 kalorii , 10 g białka i 14 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a 2 stwierdziły, że był strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, mieloną wołowinę, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 51% . Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Sekret spaghetti Kay , Sekret mojego sosu i Sekret tkwi w sosie .

Instrukcje

1
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj wołowinę i włoską kiełbasę na gorącej patelni, aż będą rumiane i kruche, od 5 do 10 minut; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Posiekaj marchewkę i cebulę w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu; gotuj i mieszaj marchewkę, cebulę i czosnek na gorącym oleju, aż cebula stanie się przezroczysta, około 5 minut. Mieszankę mielonej wołowiny i kiełbasy, pokruszone pomidory, sos pomidorowy, oregano, brązowy cukier, bazylię, czarny pieprz i cynamon wymieszać z mieszanką cebuli; gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż smaki się połączą, około 30 minut. Sezon z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną KostkęPomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawSos
Magazyn