Tajemniczy składnik: Crème Fraîche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 1100 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 74 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, szyfonadę z liści mięty, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć syrop kukurydziany, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Krówkowe Ze Złotym Syropem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, Smoothies Secret Ingredient, oraz My Secret Ingredient Brownies.
Instrukcje
1
Dla słodkiego groszku wiosennego z szalotką, miętą i crème fraîche: doprowadzić garnek wody do wrzenia, i soli dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać groszek i blanszować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Drenaż i wstrząs w lodowatej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
W międzyczasie podsmażyć szalotkę na maśle na średnim ogniu na szerokiej patelni. Doprawić solą i pieprzem, smażyć aż szalotka będzie miękka i przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać groszek do masła i szalotki, i podgrzać, pozwalając, aby cały nadmiar wody odparował. Wyłączyć ogień i dodać crème fraîche i miętę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
6
Serwuj!
7
Makaron z serem: Rozgrzej piekarnik do 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Z Serem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Przynieś duży garnek wody do wrzenia i dobrze ją posolić. Gotować makaron, aż tylko nieśmiały al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
9
W międzyczasie, w dużej misce, wymieszać Creme fraîche, cukinia, wszystkie fontina, Gruyère, i cheddar, i połowę parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Ser Fontina
Gruyere
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dodać tymianek, doprawić solą i pieprzem. Mieszaj, aż wszystko będzie idealnie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
11
Odcedzić makaron i dobrze wymieszać z creme fraîche i serem. Odcedzić do maślanego naczynia do pieczenia, a wierzch posypać pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
12
Piec przez 25-30 minut, aż top będzie złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Odstawić na 5 minut przed podaniem i udekorować świeżym tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
1
Ubij wszystko razem, a następnie zdekantuj na patelni z bochenkiem. Zamrozić do jędrności (kilka godzin) i podawać z malinami i jeżynami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Woda
Z 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty