Sekretne Ciasteczko Czekoladowe Jacques ' A Torresa

Sekretne Ciasteczko Czekoladowe Jacques ' A Torresa
Sekretne czekoladowe ciasteczko Jacques ' a Torresa to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 49 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, masło, mąkę chlebową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Czekoladowe ciasteczka Jacques ' a Torresa, Czekoladowe ciasteczka Jacques ' a Torresa, oraz Jacques Torres Chocolate Chip Cookies.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Blachy do pieczenia linii z pergaminem lub nonstick maty do pieczenia; odstawić. Nie smaruj blach do pieczenia, ponieważ może to spowodować dodatkowe spreading.In miska miksera elektrycznego wyposażona w przystawkę do łopatek, masło śmietankowe i cukry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodać jajka, po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj wanilię, a następnie dodaj obie mąki, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i czekoladę; wymieszaj, aż dobrze się połączą.Korzystanie 4-uncja miarka dla większych ciasteczek lub 1-uncja miarka dla mniejszych ciasteczek, (użyłem bardzo obficie zaokrąglone łyżka) miarka ciasto cookie na przygotowanych blach do pieczenia, o 2 cale od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Barwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtejBarwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtej
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec, aż lekko rumiane, ale nadal miękkie, o 20 minut dla większych ciasteczek I O 15 minut dla mniejszych ciasteczek. Jeśli używasz zaokrąglonej łyżki stołowej, sprawdź ciasteczka na 12 minut. Ostudzić lekko na blasze do pieczenia przed przeniesieniem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.Jeśli użyjesz bardzo obficie zaokrąglonej łyżki stołowej lub 1 miarki, otrzymasz około 4 tuziny ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W27 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn