Seared Snapper Provençale
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Seared Snapper Provençale może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 452 kalorie, 72g białka, oraz 12g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz oliwki kalamatan, pomidory winogron, filety snapper, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 89%. Podobne przepisy to Seared Snapper over Succotash, Pan Seared Red Snapper Escabeche, oraz Pan-seated Snapper with Fenkel-Olive Topping.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 7 składników w misce; posypać 1/8 łyżeczki soli. Dobrze rzucaj.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Posypać rybę pozostałą 1/8 łyżeczki soli i pieprzu.
Dodaj rybę na patelnię; gotować 4 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać z mieszanką pomidorową.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.