Seared Mahimahi with Edamame Succotash
Przepis pieczony Mahimahi z Sukkotashem Edamame jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 36g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 6,3 USD za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone filety z łososia z Sukkotaszem Edamame, Sałatka z rukoli z Pan-Seased Mahimahi, oraz Pan-Seared Mahimahi z tropikalną salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sukkotaż, pokrój paprykę na pół wzdłuż; Odrzuć nasiona i membrany.
Połówki pieprzu, Skórka do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 15 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 10 minut. Obrać i drobno posiekać.
Połącz pieprz, cebulę i kolejne 7 składników (przez czosnek), rzucając, aby połączyć.
Połącz kukurydzę i fasolę w małej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej; przykryj wodą. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minuty; spuścić.
Dodać mieszankę kukurydzy do mieszaniny papryki; wrzucić do połączenia.
Aby przygotować mahimahi, podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Posypać obie strony ryby 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu.
Dodaj rybę do patelni; gotuj 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.