Sean 's Mommy' s pieczone warzywa korzeniowe
Pieczone warzywa korzeniowe Mamusi Seana mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 160 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 60 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz dyni, pasternak, oliwa z oliwek extra virgin, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze, Pieczone warzywa korzeniowe, oraz Pieczone Warzywa Korzeniowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Umieść dyni, marchew, słodkie ziemniaki, rutabaga, pasternak, i rzepa w dużej misce do mieszania.
Skropić oliwą z oliwek i wrzucić do herbu. Doprawić do smaku koszerną solą i pieprzem, a warzywa ułożyć na głębokiej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż warzywa lekko rumiane na brzegach i są miękkie, o 45 protokół. Wymieszać raz, jak warzywa pieczone, aby zapewnić nawet gotowanie.