Seabass Ravioli z Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana

Seabass Ravioli z Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana
Seabass Ravioli z Ischia - - - ravioli All ' Ischitanan jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz oliwę z oliwek, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Seabass Ravioli z Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana, Królik w stylu Ischia: Coniglio All ' Ischitana, oraz Pollo all ' ischitana (Kurczak po Ischii) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby makaron: zrobić kopiec mąki na środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i olej. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MakaronyMakarony
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2
W miarę rozszerzania studni, popychaj mąkę do góry, aby zachować kształt studni. Nie martw się, że ta początkowa faza wygląda niechlujnie. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z deski i zeskrobać i resztki chrupiące kawałki. Wyrzuć te kawałki. Lekko mąkę deskę i kontynuować ugniatanie przez 3 więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Kontynuuj ugniatanie przez kolejne 3 minuty, pamiętając, aby w razie potrzeby odkurzyć płytę. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Podczas gdy ciasto spoczywa, w 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać 4 łyżki oleju do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać czosnek i gotować, aż światło złoty kolor, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
6
Dodać kawałki ryby i saute, stale mieszając, 8 do 9 minut, aż ryba jest po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
7
Wyjąć rybę do miski i pozostawić do ostygnięcia. Do miski, dodać 3 łyżki posiekanego majeranku, puree ziemniaczanego i 6 łyżek oleju i wymieszać dobrze wymieszać, mając pewność, aby rozbić wszystkie ryby. Doprawić do smaku solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MajeranekMajeranek
ZiemniakZiemniak
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
8
Rozwałkować makaron do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu i umieścić na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
RolkaRolka
9
Jeśli masz wałek do cięcia ravioli, pokryj warstwę makaronu warstwą mieszanki okonia morskiego o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
SeabassSeabass
RavioliRavioli
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
10
Połóż równą warstwę makaronu i lekko dociśnij dłońmi. Ostrożnie zwiń 2 arkusze razem z wałkiem, aby uformować ravioli. Za pomocą noża do ciasta, pokroić ravioli od siebie, biegnąc między ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
MakaronyMakarony
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Krajalnica Do CiastKrajalnica Do Ciast
11
Jeśli nie masz wałka do ciasta do cięcia ravioli, Wytnij pojedynczy arkusz makaronu na raz na prostokąty 2 na 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
12
Umieść 1 łyżeczkę mieszanki ryb na środku każdego prostokąta i złóż makaron jak kawałek papieru do notebooka i zamknij, aby utworzyć 1-calowy kwadrat. Powtarzać do momentu użycia wszystkich składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
RybyRyby
13
Przynieś 8 litrów wody do wrzenia i dodaj 3 łyżki soli. Upuść ravioli i gotować 6 do 7 protokół, aż do miękkości i w pełni gotowane. W międzyczasie, w 12 do 14-calowej patelni saute, połączyć sos pomidorowy, pozostały olej i liście majeranku i umieścić na ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
MajeranekMajeranek
RavioliRavioli
WodaWoda
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Odcedzić ravioli, rezerwując wodę do gotowania, i dodać ravioli do patelni z sosem pomidorowym. Wrzucić makaron ubrać go z sosem, dostosować Wilgotność sosu z wodą makaronu, jeśli to konieczne, i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
WodaWoda
RavioliRavioli
MakaronyMakarony
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
W rondlu 3-quart rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
16
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
17
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
TymianekTymianek
18
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
PomidorPomidor
SokSok
SólSól

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn