Seabass Ravioli z Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana
Seabass Ravioli z Ischia - - - ravioli All ' Ischitanan jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz oliwę z oliwek, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Seabass Ravioli z Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana, Królik w stylu Ischia: Coniglio All ' Ischitana, oraz Pollo all ' ischitana (Kurczak po Ischii) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby makaron: zrobić kopiec mąki na środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i olej. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Makarony
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
2
W miarę rozszerzania studni, popychaj mąkę do góry, aby zachować kształt studni. Nie martw się, że ta początkowa faza wygląda niechlujnie. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
3
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z deski i zeskrobać i resztki chrupiące kawałki. Wyrzuć te kawałki. Lekko mąkę deskę i kontynuować ugniatanie przez 3 więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Kontynuuj ugniatanie przez kolejne 3 minuty, pamiętając, aby w razie potrzeby odkurzyć płytę. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Podczas gdy ciasto spoczywa, w 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać 4 łyżki oleju do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać czosnek i gotować, aż światło złoty kolor, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
6
Dodać kawałki ryby i saute, stale mieszając, 8 do 9 minut, aż ryba jest po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
7
Wyjąć rybę do miski i pozostawić do ostygnięcia. Do miski, dodać 3 łyżki posiekanego majeranku, puree ziemniaczanego i 6 łyżek oleju i wymieszać dobrze wymieszać, mając pewność, aby rozbić wszystkie ryby. Doprawić do smaku solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Majeranek
Ziemniak
Ryby
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
8
Rozwałkować makaron do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu i umieścić na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Rolka
9
Jeśli masz wałek do cięcia ravioli, pokryj warstwę makaronu warstwą mieszanki okonia morskiego o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seabass
Ravioli
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do Ciasta
10
Połóż równą warstwę makaronu i lekko dociśnij dłońmi. Ostrożnie zwiń 2 arkusze razem z wałkiem, aby uformować ravioli. Za pomocą noża do ciasta, pokroić ravioli od siebie, biegnąc między ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
Makarony
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Krajalnica Do Ciast
11
Jeśli nie masz wałka do ciasta do cięcia ravioli, Wytnij pojedynczy arkusz makaronu na raz na prostokąty 2 na 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do Ciasta
12
Umieść 1 łyżeczkę mieszanki ryb na środku każdego prostokąta i złóż makaron jak kawałek papieru do notebooka i zamknij, aby utworzyć 1-calowy kwadrat. Powtarzać do momentu użycia wszystkich składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Ryby
13
Przynieś 8 litrów wody do wrzenia i dodaj 3 łyżki soli. Upuść ravioli i gotować 6 do 7 protokół, aż do miękkości i w pełni gotowane. W międzyczasie, w 12 do 14-calowej patelni saute, połączyć sos pomidorowy, pozostały olej i liście majeranku i umieścić na ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy
Majeranek
Ravioli
Woda
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
14
Odcedzić ravioli, rezerwując wodę do gotowania, i dodać ravioli do patelni z sosem pomidorowym. Wrzucić makaron ubrać go z sosem, dostosować Wilgotność sosu z wodą makaronu, jeśli to konieczne, i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy
Woda
Ravioli
Makarony
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
15
W rondlu 3-quart rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
16
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
17
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Tymianek
18
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.