Sea Foam Candy
Sea Foam Candy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 50 i kosztuje 7 centów za porcję. Jeśli masz pekan, wodę, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Pianka cukiniowa - - - Spuma di Zucchine, oraz Mocha Semifreddo z gorącą pianką mleczną.
Instrukcje
Połącz jasnobrązowe i białe cukry, wodę, syrop kukurydziany i sól w ciężkim rondlu 2 quart. Gotować pod przykryciem, aż mieszanina szybko się zagotuje.
Zdejmij pokrywkę, umieść termometr na patelni i gotuj bez mieszania do 260 stopni F (127 stopni C).
Wlać gorący syrop cienkim strumieniem na białka jaj, stale ubijając mikserem elektrycznym na dużej prędkości.
Dodaj aromat wanilii i orzechów pekan.
Kontynuuj bicie, aż miękkie szczyty tworzą i cukierki zaczyna tracić swój połysk. Wymieszaj orzechy pekan i wrzuć łyżkami na papier woskowany. Gdy cukierki ustawione, przechowywać w hermetycznym pojemniku.