Sea Bass all ' Acqua Pazza
Sea Bass all ' acqua Pazzan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 368 kalorii, 54g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na $5.2 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz liście laurowe, cebulę, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Red Snapper in Acqua Pazza, Dorada w szalonej wodzie (oratan all ' Acqua pazza), oraz Pesce all 'Acqua pazza (ryba gotowana w "szalonej wodzie") dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połączyć wodę, seler, cebulę, marchew, 1 gałązkę pietruszki oraz sól i pieprz i doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu przez 20 minut.
Ustaw rybę w owalnym naczyniu do pieczenia i wykonaj 3 poprzeczne ukośniki z każdej strony. Rybę zalać czosnkiem i pozostałymi 2 gałązkami pietruszki. Odcedzić bulion warzywny nad rybą.
Dodać wino, liście laurowe i oliwę z oliwek i piec w piekarniku przez około 45 minut.
Podawać ryby z " crazy water."
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.