Scrunch Z Kremem Bananowym
Scrunch z kremem bananowym to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Jeśli masz banany, miód, jogurt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 71 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Garnki bananowe i budyniowe, Budyń Z Kremem Bananowym, oraz Bananowy Krem Kokosowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać jogurt i budyń waniliowy. Odstawić.
Rozgrzać suchą patelnię na średnim ogniu. Zmierz w owsie i tosty przez około 1 minutę, aż będzie gorące.
Skropić miód na owsie i nadal mieszać na średnim ogniu, aż owies będzie chrupiący na brzegach.
Usuń owies z ognia i łyżką większość z nich do dna 4 szklanek lub małych miseczek. Rezerwuj resztę na polewę. Używając około połowy plastrów banana, umieść warstwę pokrojonych bananów na owsie w każdej szklance lub misce.
Na plasterki banana polać kremem. Wymieszać z resztą plastrów banana i posypać resztą prażonego owsa.