Scrapple

Scrapple
Scrapple może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 87g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 1151 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś sól, prażoną mąkę kukurydzianą, serce wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wieprzowinę można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Scrapple, Southern Scrapple, oraz College Scrapple dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Trim tłuszczu z okolic górnej części serca i usunąć ścięgna.
2
Pokrój serce na 4 kawałki i włóż do ciężkiego duszenia z mięsistymi kośćmi i wątrobą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
3
Dodaj 3 ćwiartki wody, przykryj i gotuj delikatnie przez 3 godziny, aż mięso spadnie z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Odcedzić bulion do czystego garnka. Odrzuć kości i przełóż mięso przez gruboziarnistą maszynkę. Zmielić serce i wątrobę tak dobrze, jak to możliwe i połączyć 2 mieszanki mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
WątrobaWątroba
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Przynieś bulion na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Połączyć mąkę kukurydzianą i przyprawy i stopniowo dodawać do wrzącego bulionu, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do medium i dodać mieszaninę mięsa. Mieszaj, aż wszystko będzie dobrze wymieszane. Gotuj powoli przez 30 minut, mieszając prawie stale, aby nie przyklejał się do dna, ponieważ będzie dość gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Po 30 minutach jest gotowy do nalania. Opłucz 9 małych chlebaków zimną wodą lub posmaruj je i wylej skrobak na wierzch patelni. Ustaw patelnie do ostygnięcia i kiedy chłodny przechowywać w lodówce do następnego dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta świeżego Skwarku1/4 Funta świeżego Skwarku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Gdy będziesz gotowy do jedzenia, odkręć skrobak na deskę do krojenia i pokrój w plasterki o grubości 1/4 cala. Roztopić tłuszcz na patelni i smażyć plastry, aż brązowy i chrupiący po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta świeżego Skwarku1/4 Funta świeżego Skwarku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Podawać natychmiast z syropem klonowym lub bez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
10
Bochenki mogą być niezamrożone i zamrożone, ale będą przechowywane w lodówce przez około 1 tydzień.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia96
Magazyn