Scrapple
Scrapple może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 87g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 1151 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś sól, prażoną mąkę kukurydzianą, serce wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wieprzowinę można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Scrapple, Southern Scrapple, oraz College Scrapple dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z okolic górnej części serca i usunąć ścięgna.
Pokrój serce na 4 kawałki i włóż do ciężkiego duszenia z mięsistymi kośćmi i wątrobą.
Dodaj 3 ćwiartki wody, przykryj i gotuj delikatnie przez 3 godziny, aż mięso spadnie z kości.
Odcedzić bulion do czystego garnka. Odrzuć kości i przełóż mięso przez gruboziarnistą maszynkę. Zmielić serce i wątrobę tak dobrze, jak to możliwe i połączyć 2 mieszanki mięsa.
Przynieś bulion na wolnym ogniu.
Połączyć mąkę kukurydzianą i przyprawy i stopniowo dodawać do wrzącego bulionu, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do medium i dodać mieszaninę mięsa. Mieszaj, aż wszystko będzie dobrze wymieszane. Gotuj powoli przez 30 minut, mieszając prawie stale, aby nie przyklejał się do dna, ponieważ będzie dość gruby.
Po 30 minutach jest gotowy do nalania. Opłucz 9 małych chlebaków zimną wodą lub posmaruj je i wylej skrobak na wierzch patelni. Ustaw patelnie do ostygnięcia i kiedy chłodny przechowywać w lodówce do następnego dnia.
Gdy będziesz gotowy do jedzenia, odkręć skrobak na deskę do krojenia i pokrój w plasterki o grubości 1/4 cala. Roztopić tłuszcz na patelni i smażyć plastry, aż brązowy i chrupiący po obu stronach.
Podawać natychmiast z syropem klonowym lub bez.
Bochenki mogą być niezamrożone i zamrożone, ale będą przechowywane w lodówce przez około 1 tydzień.