Scrapple

Scrapple
Scrapple może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 39g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz czosnek, papryka, mąka kukurydziana, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Scrapple, Southern Scrapple, oraz College Scrapple dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć do garnka i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, skimming od szumowiny, która wznosi się na szczyt. Gotować przez 3 godziny lub aż miąższ będzie bardzo delikatny i ześlizgnie się z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Niech mięso ostygnie lekko w garnku, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Mięso wyjąć łyżką szczelinową i przełożyć do dużej miski. Pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, około 15 minut. Zapas płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Gdy mięso jest wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, usuń całe mięso, skórę i ścięgna z kłusaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Wątróbkę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
WątrobaWątroba
6
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodać wątróbkę i gotować bez ruchu przez 2 minuty. Flip i gotować na drugiej stronie, aż środek jest po prostu gotowane przez, O 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
8
Przełożyć na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
9
Drobno pokroić wątróbkę i łopatkę wieprzową razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
WątrobaWątroba
10
Postępuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu mączki kukurydzianej, zastępując wodę surówką wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Surówka WieprzowaSurówka Wieprzowa
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
11
Dodaj więcej bulionu wieprzowego lub wody w razie potrzeby, aby zapobiec przywieraniu mączki kukurydzianej do dna garnka. (W zależności od mączki kukurydzianej, gotowanie zajmie 20 do 45 minut.) W ciągu ostatnich dziesięciu minut gotowania dodaj mąkę i szybko wymieszaj, aby zapobiec zbrylaniu się mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Surówka WieprzowaSurówka Wieprzowa
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
12
Całość włożyć do garnka z mąką kukurydzianą i mąką i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
13
Dodaj paprykę i pieprz cayenne i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
14
Przenieść mieszaninę do bochenka i wygładzić powierzchnię. Przykryć folią i ostudzić. Przechowywać w lodówce złomu, aż Zestaw, co najmniej 3 godziny. Scrapple mogą być przechowywane w lodówce przez kilka dni, lub zamrożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta świeżego Skwarku1/4 Funta świeżego Skwarku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
1
Podgrzać patelnię z kilkoma łyżkami oleju. Kawałek złomu na płyty około 3/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta świeżego Skwarku1/4 Funta świeżego Skwarku
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj do patelni i smażyć po obu stronach, aż powierzchnia jest brązowa i chrupiąca, obracając tylko raz lub dwa razy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia62
Magazyn