Scrapple
Scrapple może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 39g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz czosnek, papryka, mąka kukurydziana, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Scrapple, Southern Scrapple, oraz College Scrapple dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć do garnka i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, skimming od szumowiny, która wznosi się na szczyt. Gotować przez 3 godziny lub aż miąższ będzie bardzo delikatny i ześlizgnie się z kości.
Niech mięso ostygnie lekko w garnku, około 10 minut.
Mięso wyjąć łyżką szczelinową i przełożyć do dużej miski. Pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, około 15 minut. Zapas płynu do gotowania.
Gdy mięso jest wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, usuń całe mięso, skórę i ścięgna z kłusaka.
Wątróbkę doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Dodać wątróbkę i gotować bez ruchu przez 2 minuty. Flip i gotować na drugiej stronie, aż środek jest po prostu gotowane przez, O 2 minuty dłużej.
Przełożyć na deskę do krojenia.
Drobno pokroić wątróbkę i łopatkę wieprzową razem.
Postępuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu mączki kukurydzianej, zastępując wodę surówką wieprzową.
Dodaj więcej bulionu wieprzowego lub wody w razie potrzeby, aby zapobiec przywieraniu mączki kukurydzianej do dna garnka. (W zależności od mączki kukurydzianej, gotowanie zajmie 20 do 45 minut.) W ciągu ostatnich dziesięciu minut gotowania dodaj mąkę i szybko wymieszaj, aby zapobiec zbrylaniu się mąki.
Całość włożyć do garnka z mąką kukurydzianą i mąką i dobrze wymieszać.
Dodaj paprykę i pieprz cayenne i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przenieść mieszaninę do bochenka i wygładzić powierzchnię. Przykryć folią i ostudzić. Przechowywać w lodówce złomu, aż Zestaw, co najmniej 3 godziny. Scrapple mogą być przechowywane w lodówce przez kilka dni, lub zamrożone.
Podgrzać patelnię z kilkoma łyżkami oleju. Kawałek złomu na płyty około 3/4 cala grubości.
Dodaj do patelni i smażyć po obu stronach, aż powierzchnia jest brązowa i chrupiąca, obracając tylko raz lub dwa razy.