Scrap Iron Chef ' s Bacon

Scrap Iron Chef ' s Bacon
Złom żelaza Chef ' s Bacon wymaga około 6 godzin i 13 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 444 kalorie, 43g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 25% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 5 osób ucieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz cydr jabłkowy, oczywiście mielony pieprz, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można podążać za tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Iron Chef Chinese-Chef Chen ' S Mapo Tofu, Iron Chef Duck Frytki, oraz Hamburgery w stylu japońskim Iron Chef Winner.

Instrukcje

1
W dużym niereaktywnym garnku doprowadzić połowę wody, 1 szklankę cukru, sól i 8 uncji melasy do wrzenia. Wymieszać, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wlać do dużego pojemnika z pozostałą wodą i cydrem jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Umieścić w lodówce i ostudzić do 40 stopni F.
4
Wciśnij czarny pieprz w brzuch wieprzowy. Po ostygnięciu solanki umieść pieprzony brzuch wieprzowy w mieszance, aż do całkowitego zanurzenia. Przechowywać w lodówce przez trzy dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
5
Po trzech dniach wyjąć wieprzowinę z solanki i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Połóż na stojaku na patelni i umieść przed wentylatorem na 1 godzinę, aby utworzyć Płatek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Połóż wieprzowinę w pudełku białkowym zimnego palacza i dymaj przez 4 do 6 godzin. Schłodzić mięso w zamrażarce przez 1 godzinę, aby usztywnić w celu łatwego krojenia na paski boczku. Pokrój to, czego potrzebujesz, a resztę przechowuj w bezpiecznej torbie zamrażarki w lodówce lub zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Paski boczku umieścić na patelni wyposażonej w stojak i umieścić w zimnym piekarniku. Obróć piekarnik do 400 stopni F i gotuj przez około 12 do 15 minut, w zależności od tego, jak chrupiący lubisz boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wyjąć ze stojaka i osuszyć na papierowych ręcznikach. Smacznego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 13 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia21
Magazyn