Scottish Shortbread

Scottish Shortbread
Need a deser wegetariański? Scottish Shortbread może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 128 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Scottish Shortbread, Scottish Sharp-Cheddar Shortbread, oraz Szkockie Kruche Bezglutenowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Masło śmietankowe i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
KremKrem
3
Dodaj 3 do 3 3/4 szklanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Dobrze wymieszać.
5
Posypać deskę pozostałą mąką. Zagnieść przez 5 minut, dodając wystarczającą ilość mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Rolka do grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
7
Pokroić w paski 3x1 cala. Ukłuć widelcem i umieścić na nieczystych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn