Scotch Shortbread II

Scotch Shortbread II
Scotch Shortbread II wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz doskonały cukier, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako tani deser. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Scotch Egg, Scotch Egg, oraz Scotch Egg.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, sól i proszek do pieczenia przesiać. W dużej misce, ubić masło i cukier razem, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać przesiane suche składniki i wymieszać, aby połączyć. Schłodzić, aż ciasto będzie łatwe w obsłudze, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Pokroić w pożądane kształty i umieścić na nieczystych blach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn