Scotch Shortbread II
Scotch Shortbread II wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz doskonały cukier, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako tani deser. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Scotch Egg, Scotch Egg, oraz Scotch Egg.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Mąkę, sól i proszek do pieczenia przesiać. W dużej misce, ubić masło i cukier razem, aż lekkie i puszyste.
Dodać przesiane suche składniki i wymieszać, aby połączyć. Schłodzić, aż ciasto będzie łatwe w obsłudze, około 10 minut.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala.
Pokroić w pożądane kształty i umieścić na nieczystych blach do pieczenia.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 10 do 15 minut.