Scotch Oat Crunchies

Scotch Oat Crunchies
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj Scotch Oat Crunchies. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 48. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, mąkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Crunchies, Migdałowe Crunchies, oraz Świąteczne Crunchies.

Instrukcje

1
Masło śmietankowe, aż stanie się prawie białe; stopniowo dodawać Jasny brąz i nadal kremować, aż oba zostaną dokładnie wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
2
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i solą; przesiać dwa razy do suchej miski do mieszania. Mieszamy w płatkach owsianych. Gdy ta mieszanka jest dokładnieblended, dodać do niego na przemian kremowane masło i 1/2 szklanki zimnej wody, do której dodano ekstrakt migdałowy i ekstrakt waniliowy. Chill przez co najmniej 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka Z CiastaMąka Z Ciasta
Płatki OwsianePłatki Owsiane
MasłoMasło
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Rozwałkuj porcję ciasta o grubości około 1/8 cala lub tak cienką, jak można ją zwinąć na lekko posypanej mąką desce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Cut into rounds about 2 cali średnicy; podnieś je z szeroką szpatułką na obficie masłem blachy do pieczenia i piec przez 10 minut w umiarkowanym piekarniku (350°F), lub aż ciasteczka są lekko rumiane. Schłodzić i przechowywać w słoiku z ciastkami. Będą one przechowywać przez czas nieokreślony w chłodnym, suchym miejscu. Po przygotowaniu do użycia rozprowadź nadzienie na jednym ciastku, a następnie polej je innym i natychmiast zjedz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn