Scotch Oat Crunchies
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj Scotch Oat Crunchies. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 48. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, mąkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Crunchies, Migdałowe Crunchies, oraz Świąteczne Crunchies.
Instrukcje
Masło śmietankowe, aż stanie się prawie białe; stopniowo dodawać Jasny brąz i nadal kremować, aż oba zostaną dokładnie wymieszane.
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i solą; przesiać dwa razy do suchej miski do mieszania. Mieszamy w płatkach owsianych. Gdy ta mieszanka jest dokładnieblended, dodać do niego na przemian kremowane masło i 1/2 szklanki zimnej wody, do której dodano ekstrakt migdałowy i ekstrakt waniliowy. Chill przez co najmniej 25 minut.
Rozwałkuj porcję ciasta o grubości około 1/8 cala lub tak cienką, jak można ją zwinąć na lekko posypanej mąką desce.
Cut into rounds about 2 cali średnicy; podnieś je z szeroką szpatułką na obficie masłem blachy do pieczenia i piec przez 10 minut w umiarkowanym piekarniku (350°F), lub aż ciasteczka są lekko rumiane. Schłodzić i przechowywać w słoiku z ciastkami. Będą one przechowywać przez czas nieokreślony w chłodnym, suchym miejscu. Po przygotowaniu do użycia rozprowadź nadzienie na jednym ciastku, a następnie polej je innym i natychmiast zjedz.