Schłodzony łosoś z sosem ogórkowo-koperkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Przepis ten służy 4. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 30g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis okładki 23% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka zielonej cebuli, pieprzu, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać niskotłuszczową śmietanę, możesz śledzić to danie główne z Angel Food Cake jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za gluten free I primal dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Schłodzona Zupa Ogórkowa Z Wędzonym Łososiem I Koperkiem, Schłodzona zupa ogórkowa z wędzonym łososiem i koperkiem, oraz Łosoś Z Sosem Ogórkowo-Koperkowym podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni połączyć wodę, wino, cebulę i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; ostrożnie dodać łososia. Przykryć i gotować przez 5-7 minut lub aż ryby łatwo płatki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Szpatułką ostrożnie usunąć łososia; wyrzucić płyn do gotowania. Schłodzić łososia przez 10 minut; przechowywać w lodówce do schłodzenia. W małej misce połączyć składniki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z nich jest dr Konstantin Frank Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Dr Konstantin Frank Chardonnay
Od doskonałego rocznika owocowe aromaty tego wina naprawdę świecą. Charakteryzuje się nutami świeżego ananasa, suszonej moreli i wiciokrzewu. Kończy się mineralnym, kremowym odczuciem w ustach.Połącz to wino ze smażonymi potrawami lub ciężkimi daniami z owoców morza i makaronem z sosami śmietanowymi.