Schłodzone szparagi z fetą Vinaigrette
Schłodzone szparagi z fetą Vinaigrette mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,66 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, wodę, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Schłodzone szparagi z krabowym winegretem, Sałatka Szparagowa Z Fetą, Orzechami Włoskimi I Miętą Vinaigrette, oraz Sałatka ze szparagów, pomidorów i fety z balsamicznym winegretem.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów.
W razie potrzeby usuń łuski nożem lub obieraczką do warzyw. Ułóż szparagi na 12-calowym okrągłym szklanym talerzu z końcami Na Zewnątrz talerza. Pokrowiec z wytrzymałą folią i odpowietrznikiem. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 4 minut lub do chrupkiego przetargu, obracanie talerz pół obrotu po 2 minutach.
Odstawić, przykryty, 2 minuty. Kryj się i wyluzuj.
Połącz ser i 6 kolejnych składników (ser w ostrym sosie); wymieszaj trzepaczką. Szparagi podzielić na 4 talerze; każdą porcję uzupełnić 2 łyżkami dressingu feta i 2 łyżkami papryki.