Schłodzone Szparagi Sezamowe

Schłodzone Szparagi Sezamowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj schłodzonych szparagów sezamowych. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 76 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukier, olej sezamowy, nasiona sezamu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Schłodzony Szpinak Sezamowy, Schłodzony Szpinak Sezamowy, oraz Schłodzony Szpinak Sezamowy.

Instrukcje

1
Szparagi gotować we wrzącej wodzie około 4 do 5 minut lub aż chrupiące-miękkie. Zanurz szparagi w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić, przykryć i schłodzić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
2
Ubijamy olej sezamowy i kolejne 3 składniki. Chill 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ułóż szparagi na naczyniu do serwowania; łyżka sosu równomiernie na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
4
Posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn