Schłodzone białe Gazpacho to Wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Lato. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki piniowe, sok winogronowy, olej z orzechów włoskich i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Schłodzone Białe Gazpacho, Schłodzone Hiszpańskie białe Gazpacho z " Mąkizobacz też, oraz Schłodzone Gazpacho Z Marchwi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść migdały, orzeszki piniowe, czosnek, winogrona, sok winogronowy, wodę i chleb w blenderze i przecier na gładką masę. Przecedzić mieszaninę do miski. Schłodzić zupę przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Winogronowy
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Czosnek Goya®
Winogrona
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wyjmij zupę z lodówki i złóż bitą śmietanę do zupy. Zakończyć kilkoma łyżkami oleju verjus i orzechów włoskich. Chochla do misek i udekorować każdy szczypiorkiem, migdałami i winogronami, w razie potrzeby.