Schłodzona Zupa Z Kopru Włoskiego
Schłodzona zupa z kopru włoskiego może być właśnie zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 104 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, cebulę kopru włoskiego, podstawę rosołu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Schłodzona Zupa Z Kopru Włoskiego Ze Skórką Pomarańczową, Schłodzona zupa z kopru włoskiego z maślanymi orzechami włoskimi, oraz Schłodzona zupa z buraków i kopru włoskiego z norweskim serem Snøfrisk.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj pokrojony koper włoski i cebulę, i smażyć 9 minut lub aż lekko rumiane.
Dodaj wino, rosół z kurczaka i podstawę zupy, i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut lub aż koper jest bardzo delikatny.
Wyjąć z ognia; ostudzić 10 minut.
Połowę mieszanki kopru włożyć do blendera lub robota kuchennego; procesować do uzyskania bardzo gładkiej masy.
Do dużej miski wlać ugotowaną zupę; powtórzyć procedurę z pozostałą połową mieszanki kopru włoskiego. Wymieszać w pół na pół i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub do dokładnie schłodzone. Zupa z kadzi do poszczególnych misek.
W razie potrzeby udekoruj liśćmi kopru włoskiego.