Schłodzona Zupa Z Kantalupy
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i cała zupa 30? Schłodzona zupa z Kantalupy może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 69 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kantalupy, zmielony cynamon, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Schłodzona Zupa Z Kantalupy, Schłodzona Zupa Z Kantalupy, oraz Schłodzona Zupa Z Kantalupy.
Instrukcje
Kantalupę obrać, posadzić i pokroić w kostkę.
Umieść kantalupę i 1/2 szklanki soku pomarańczowego w blenderze lub robocie kuchennym; przykryć i przetworzyć, aż będzie gładka.
Przenieść do dużej miski. Wymieszaj sok z limonki, cynamon i pozostały sok pomarańczowy. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej jedną godzinę.
W razie potrzeby dekoruj miętą.