Schłodzona zupa z cukinii z Portulaką

Schłodzona zupa z cukinii z Portulaką
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i cała zupa 30? Schłodzona zupa z cukinii z Portulaka może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 46 centów za porcję. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pod ręką pieprz, bazylia, lód i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Schłodzona Zupa Z Cukinii, Schłodzona Zupa Z Cukinii, oraz Schłodzona zupa z awokado i cukinii.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj cebulę i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż półprzezroczyste, o 8 protokół. Wymieszać z tymiankiem i liściem laurowym i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Dodać pokrojoną cukinię, doprawić solą i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Zdjąć rondel z ognia. Wyrzucić liść laurowy i wymieszać z rozdrobnioną bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Pracując partiami, puree zupę w blenderze, aż będzie bardzo gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Przełożyć puree z cukinii do dużej miski. Wymieszać z lodem. Zupę z cukinii przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny, aż do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Zupę doprawiamy solą i pieprzem. Chochla do płytkich misek i góry z małą garścią portulaka i wiórków cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Portulaka PospolitaPortulaka Pospolita
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
9
Skropić oliwą z oliwek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia61
Magazyn