Schłodzona Zupa Z Cukinii
Schłodzona zupa z cukinii to bezglutenowe, pierwotne, całe 30 i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, koperek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Schłodzona Zupa Z Cukinii, Schłodzona Zupa Z Cukinii, oraz Schłodzona zupa z awokado i cukinii.
Instrukcje
Gotować szalotki w oleju w 4-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, o 5 protokół.
Dodać cukinię, skórkę, sól i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cukinia zmięknie, o 5 protokół.
Dodać bulion i wodę i gotować na wolnym ogniu, aż cukinia będzie miękka, o 3 protokół.
Przecier z cukinii, w tym skórki, wraz z pietruszką i koperkiem w blenderze (w 2 partiach, jeśli to konieczne) do uzyskania gładkości (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów).
Przenieść do metalowej miski, a następnie ustawić miskę do większej miski z lodem i zimną wodą (do szybkiego schłodzenia). Ostudzić, mieszając od czasu do czasu, około 20 minut.
Wymieszać z maślanką i doprawić solą.
Zupę (z maślanką lub jogurtem) można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. (Jeśli zupa z wyprzedzeniem, chłodzenie w łaźni lodowej nie jest konieczne.) Dobrze wymieszać przed podaniem.