Schłodzona zupa z buraków i kopru włoskiego z norweskim serem Snøfrisk

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj schłodzonej zupy z buraków i kopru włoskiego z norweskim serem Snøfrisk. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni skandynawskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ocet winny, uncję soli i pieprzu oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Schłodzona Zupa Z Buraków, Schłodzona Zupa Z Buraków, oraz Schłodzona zupa z buraków i maślanki.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu ustawionym na średnim ogniu.
Dodać cebulę, koper i nasiona kopru.
Saute o 5 minut, aż warzywa zmiękną, ale nie są jeszcze brązowe.
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i przykryć patelnię. Gotować około 15 minut, aż warzywa będą bardzo miękkie.
Dodaj ser Snøwfrisk, mieszając, aż ser topi się w bulionie.
Dodać pokrojone buraki i cały płyn w puszce.
Dodać ocet i dużą szczyptę soli i pieprzu. Za pomocą blendera zanurzeniowego puree zupę, aż będzie całkowicie gładka. Smak i dostosować przyprawy. Przykryć i pozostawić zupę do temperatury pokojowej. Następnie przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone.
Podawać na zimno, przyozdobione zarezerwowanymi liśćmi kopru włoskiego.