Schłodzona zupa z bazylii warzywnej z konfetti warzywnym
Schłodzona zupa z bazylii warzywnej z konfetti warzywnym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 65 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, bazylii, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Schłodzona zupa z cukinii z salsą ze świeżych warzyw, Zupa jarzynowa ze słodką bazylią, oraz Wiosenna zupa jarzynowa z pesto bazyliowym.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać koper włoski i czosnek; gotować 1 minutę, często mieszając.
Dodać sok; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować 2 minuty.
Wyjąć z ognia; wymieszać z bazylią, sosem z ostrej papryki i solą. Przykryć i schłodzić 6 godzin. Przecedzić mieszaninę przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Wymieszać z cukinią i pozostałymi składnikami.