Schłodzona zupa szparagowa z ciepłym pstrągiem

Schłodzona zupa szparagowa z ciepłym pstrągiem
Schłodzona zupa szparagowa z ciepłym ciastem z pstrąga może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 208 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka szparagów, śmietana do ubijania, bulion warzywny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Schłodzona zupa ziemniaczana z wędzonym pstrągiem, Schłodzona kokosowa zupa z trawy cytrynowej z ciepłym ananasem, oraz Schłodzona Zupa Szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać oliwę z oliwek do 3-do 4-quart patelni na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać cebulę i mieszać często aż kuleje, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać szparagi i 2 1/2 szklanki bulionu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szparagi są bardzo miękkie po przekłuciu, 10 do 14 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Pracując partiami i trzymając pokrywę ręcznikiem, mieszaj szparagi w blenderze, aż będą bardzo gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlać do dużej miski i wymieszać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Dodać sól i pieprz do smaku. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
6
Jeśli zupa jest zbyt gęsta, wymieszaj trochę więcej bulionu. Smak i dodać więcej soli i pieprzu w razie potrzeby. Zupa z kadzi w sześciu szerokich, płytkich miseczkach. Ustaw ciepłe ciasto z pstrągiem na środku każdego, a wierzch ciasta równo z marynowanymi smalcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
PstrągPstrąg
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
ChochlaChochla
7
Skrop trochę oleju truflowego na zupie wokół ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn