Schłodzona zupa szparagowa z ciepłym pstrągiem

Schłodzona zupa szparagowa z ciepłym ciastem z pstrąga może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 208 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka szparagów, śmietana do ubijania, bulion warzywny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Schłodzona zupa ziemniaczana z wędzonym pstrągiem, Schłodzona kokosowa zupa z trawy cytrynowej z ciepłym ananasem, oraz Schłodzona Zupa Szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać oliwę z oliwek do 3-do 4-quart patelni na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać cebulę i mieszać często aż kuleje, 4 do 5 minut.
Dodać szparagi i 2 1/2 szklanki bulionu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szparagi są bardzo miękkie po przekłuciu, 10 do 14 minut.
Pracując partiami i trzymając pokrywę ręcznikiem, mieszaj szparagi w blenderze, aż będą bardzo gładkie.
Wlać do dużej miski i wymieszać ze śmietaną.
Dodać sól i pieprz do smaku. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 2 godziny.
Jeśli zupa jest zbyt gęsta, wymieszaj trochę więcej bulionu. Smak i dodać więcej soli i pieprzu w razie potrzeby. Zupa z kadzi w sześciu szerokich, płytkich miseczkach. Ustaw ciepłe ciasto z pstrągiem na środku każdego, a wierzch ciasta równo z marynowanymi smalcami.
Skrop trochę oleju truflowego na zupie wokół ciast.