Schłodzona zupa szparagowa z ciepłym pstrągiem

Schłodzona zupa szparagowa z ciepłym pstrągiem
Schłodzona zupa szparagowa z ciepłym ciastem z pstrąga może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 208 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka szparagów, śmietana do ubijania, bulion warzywny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Schłodzona zupa ziemniaczana z wędzonym pstrągiem, Schłodzona kokosowa zupa z trawy cytrynowej z ciepłym ananasem, oraz Schłodzona Zupa Szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać oliwę z oliwek do 3-do 4-quart patelni na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać cebulę i mieszać często aż kuleje, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać szparagi i 2 1/2 szklanki bulionu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szparagi są bardzo miękkie po przekłuciu, 10 do 14 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
3
Pracując partiami i trzymając pokrywę ręcznikiem, mieszaj szparagi w blenderze, aż będą bardzo gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlać do dużej miski i wymieszać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać sól i pieprz do smaku. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6
Jeśli zupa jest zbyt gęsta, wymieszaj trochę więcej bulionu. Smak i dodać więcej soli i pieprzu w razie potrzeby. Zupa z kadzi w sześciu szerokich, płytkich miseczkach. Ustaw ciepłe ciasto z pstrągiem na środku każdego, a wierzch ciasta równo z marynowanymi smalcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
PstrągPstrąg
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
7
Skrop trochę oleju truflowego na zupie wokół ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn