Schłodzona zupa selerowa z przegrzebkami z Zatoki Nantucket
Schłodzona zupa selerowa z Nantucket Bay przegrzebki może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz nantucket bay przegrzebki, masło, crème fraîche, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Schłodzona Zupa Z Buraków I Selera, Przegrzebki Z Sałatką Z Korzenia Selera, oraz Remoulade z korzenia selera z przegrzebkami i kawiorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu roztopić masło na umiarkowanym ogniu.
Dodać szalotki i gotować, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać pokrojony seler i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące-przetargu i jeszcze jasnozielony, 4 do 5 protokół.
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanym ogniu do miękkości, o 8 protokół.
Pracując partiami, przecier zupę z natką pietruszki. Odcedzić zupę do miski, naciskając na stałe.
Ubij w crme frache i przechowywać w lodówce do ostygnięcia. Zupę doprawiamy solą i białym pieprzem.
Tuż przed podaniem podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni do czasu palenia. W misce, doprawić przegrzebki solą i pieprzem i wrzucić z pozostałą 1 łyżką oleju.
Dodaj przegrzebki na patelni; gotować na dużym ogniu, obracając, aż złoty i gotowane przez, o 3 protokół.
Kadzi zupę do miski i Kopiec przegrzebki w centrum.
Posypać liśćmi selera i podawać natychmiast.