Schłodzona Zupa pomidorowo - pestkowa
Schłodzona zupa z pomidorów i owoców pestkowych może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.31 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory befsztykowe, oliwę z oliwek, ocet sherry i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Z Owoców Pestkowych, Soczysta Letnia Sałatka Pomidorowa Z Pestek Owoców, oraz Schłodzone Kamienne Pazury Kraba Z Sosem Musztardowym.
Instrukcje
Pomidory pulsuj w blenderze, aż zostaną drobno zmiksowane i przelej do dużej miski. Pulsecucumber, brzoskwinia, jalapeño, czosnek, andcherries w blenderze, aż drobno posiekane idodać do miski z pomidorami.
Wymieszać w occie, 1/4 szklanki oleju, 1 1/2 łyżeczki soli koszernej i 1 babeczkową wodę; doprawić pieprzem. Przykryć i posiedzieć w temperaturze pokojowej 1 godzinę lub schłodzić co najmniej 12 godzin.
Przyprawić zupę koszerną solą, pieprzem i więcej oleju i octu, w razie potrzeby.
Porcje polane oliwą i doprawione solą morską i pieprzem.
DO przodu: zupę można zrobić 2 dni. Cover and chill