Schłodzona zupa pomidorowa ze smażonymi przegrzebkami, awokado i podartą bazylią

Schłodzona zupa pomidorowa ze smażonymi przegrzebkami, awokado i podartą bazylią wymaga około 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Ta zupa ma 221 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, całe 30 i wegańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz pod ręką pieprz, olej z awokado, ocet balsamiczny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 80%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Schłodzona zupa z awokado ze smażonymi krewetkami Chipotle, Smażone Przegrzebki Z Boczkiem, Pomidorem I Puree Z Awokado, oraz Schłodzona Zupa Z Awokado Z Bazylii Cytrynowej.
Instrukcje
Do blendera włożyć pomidory, ocet balsamiczny, olej z awokado i 1 łyżeczkę soli. Puree na wysokim poziomie do uzyskania gładkości, następnie przecedzić przez sitko i wstawić do lodówki na zimno, co najmniej 2 godziny.
Rozgrzej olej na patelni na dużym ogniu, aż zacznie dymić.
Umieść przegrzebki w gorącym oleju. Gotuj, aż przegrzebki będą złotobrązowe z każdej strony, a środek stanie się nieprzezroczysty, 1 do 2 minut z każdej strony.
Aby podać, wlej schłodzoną zupę do płytkich misek. Wrzuć pokrojone w kostkę awokado do zupy i umieść 4 przegrzebki w każdej misce.
Zupę posyp mielonym pieprzem i podartymi liśćmi bazylii do podania.