Schłodzona zupa ogórkowa z wędzonym łososiem i koperkiem

Schłodzona zupa ogórkowa z wędzonym łososiem i koperkiem
Schłodzona zupa ogórkowa z wędzonym łososiem i koperkiem to bezglutenowe zupa. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 192 kalorie, 8G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki koperku plus 6 łyżek koperku, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, ogórki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Schłodzona Zupa Ogórkowa Z Wędzonym Łososiem I Koperkiem, Schłodzony łosoś z sosem ogórkowo-koperkowym, oraz Bułeczki koperkowe z wędzonym łososiem i ogórkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać cebulę i smażyć, aż lekko zmięknie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać ogórki i ziemniaki; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
ZiemniakZiemniak
4
Dodaj bulion, gałązki koperku i 1 łyżeczkę soli. Zwiększyć ciepło i doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i dusić, aż ogórki i ziemniaki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 25 protokół. Praca w partiach, zupa puree w procesorze, aż będzie gładka. Wróć do trawki. Chłodne 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
ZiemniakZiemniak
BulionBulion
KoperKoper
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Ubij w 1/2 szklanki crème fraîche i 4 łyżki mielonego koperku. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, około 4 godzin. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.) Smak zupy, dodając więcej soli w razie potrzeby. Zupa z kadzi na 6 miseczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
KoperKoper
SólSól
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Na środku każdej miski umieścić łyżkę crème fraîche, posypać wędzonym łososiem i pozostałymi 2 łyżkami mielonego koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
łosoś Wędzonyłosoś Wędzony
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn