Schłodzona zupa kukurydziano-Rakowa z Creme Fraiche i szczypiorkiem
Schłodzona zupa kukurydziano-Rakowa z Creme Fraiche i szczypiorkiem to bezglutenowe i pescatariańskie zupa. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.2 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, masła, zapasów kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Schłodzona zupa pomidorowa z estragon Crème Fraîche, Schłodzona zupa pomidorowa z estragon crème fraîche, oraz Schłodzona Żółta zupa z dyni i porów z kolendrą i cytrynowym Crème Fraîche.
Raki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Gruener Veltliner i Muscadet. Chociaż różne owoce morza mogą z pewnością wymagać różnych win, generalnie ostre, lekkie białe wino lub białe wino musujące zrobią wszystko i nie zagłuszą subtelnych smaków. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.