Schłodzona zupa kukurydziana to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Na 6,71 zł / porcja, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 851 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, kukurydzę karmelową, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć melona miodowego, możesz podążać za tym daniem głównym z Granita Miodowo-Winogronowa Solona jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schłodzona zupa kukurydziana i krabowa, Schłodzona zupa kukurydziana i krewetkowa, oraz Aksamitnie Schłodzona Zupa Kukurydziana dla podobnych receptur.
Usuń kolby szczypcami i użyj blendera zanurzeniowego, aby wymieszać kukurydzę i cebulę. To jest podstawa zupy. Do tego dodać mleko kokosowe i ponownie zmiksować. Oddziel podstawę zupy na pożądane porcje dla dorosłych i dzieci. Doprawić wersję dla dorosłych solą, sokiem z limonki i chipotle adobo... te rzeczy są gorące, więc rób tak dużo lub tak mało, jak chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Przepis ten został stworzony przez uczestnika konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie przetestowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.