Schłodzona zupa fasolowa jest bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis serwuje 7 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, pieprz, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 66%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Schłodzona zupa fasolowa z dodatkiem bazylii i kukurydzy, Kremowa schłodzona zupa pomidorowa z czarną fasolą - Pepper Jack Quesadillas, oraz Schłodzona Zupa Grochowa podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze połącz pomidory i sok V8; przykryj i przetwarzaj do zmieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przełożyć do dużej miski. Wymieszać z fasolą, posiekanym ogórkiem, słodką papryką, cebulą, octem, cukrem i przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Słodka
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Gałązki Kopru Włoskiego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub przez noc.
4
Podawać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę