Schłodzona Zupa Fasolowa
Schłodzona zupa fasolowa jest bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis serwuje 7 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, pieprz, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 66%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Schłodzona zupa fasolowa z dodatkiem bazylii i kukurydzy, Kremowa schłodzona zupa pomidorowa z czarną fasolą - Pepper Jack Quesadillas, oraz Schłodzona Zupa Grochowa podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze połącz pomidory i sok V8; przykryj i przetwarzaj do zmieszania.
Przełożyć do dużej miski. Wymieszać z fasolą, posiekanym ogórkiem, słodką papryką, cebulą, octem, cukrem i przyprawami.
Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub przez noc.
W razie potrzeby udekorować pokrojonym ogórkiem.