Schłodzona Zupa Brzoskwiniowa

Schłodzona Zupa Brzoskwiniowa
Schłodzona zupa brzoskwiniowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 241 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wina, pół na pół śmietany, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj schłodzona zupa brzoskwiniowa, Schłodzona Zupa Brzoskwiniowa, oraz Schłodzona zupa brzoskwiniowa ze świeżym kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić białe wino, brzoskwiniowy sznaps, cukier, liście mięty, cynamon, gałka muszkatołowa i pół na pół razem w misce i mieszać, aż dobrze wymieszane i cukier rozpuszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schnapps BrzoskwiniowySchnapps Brzoskwiniowy
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać pokrojone brzoskwinie i przelać do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Gotować na średnim ogniu przez 15 minut, często mieszając i zmniejszając ogień, jeśli to konieczne, aby zapobiec przypaleniu kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
4
Zdjąć z ognia, gdy brzoskwinie są miękkie. Schłodzić do bezpiecznej temperatury do mieszania. Proces w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie całkowicie gładki. Przykryć, i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Podawać schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn