Schłodzona Zupa Brzoskwiniowa
Schłodzona zupa brzoskwiniowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 241 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wina, pół na pół śmietany, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj schłodzona zupa brzoskwiniowa, Schłodzona Zupa Brzoskwiniowa, oraz Schłodzona zupa brzoskwiniowa ze świeżym kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić białe wino, brzoskwiniowy sznaps, cukier, liście mięty, cynamon, gałka muszkatołowa i pół na pół razem w misce i mieszać, aż dobrze wymieszane i cukier rozpuszcza.
Dodać pokrojone brzoskwinie i przelać do rondla.
Gotować na średnim ogniu przez 15 minut, często mieszając i zmniejszając ogień, jeśli to konieczne, aby zapobiec przypaleniu kremu.
Zdjąć z ognia, gdy brzoskwinie są miękkie. Schłodzić do bezpiecznej temperatury do mieszania. Proces w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie całkowicie gładki. Przykryć, i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.