Schłodzona Sałatka Warzywna

Schłodzona Sałatka Warzywna
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Schłodzona sałatka warzywna może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pimiento, ocet jabłkowy, fasola cięta po francusku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schłodzona Sałatka Warzywna, Schłodzony Pieczony Makaron Warzywny, oraz Schłodzony Warzywny Przystawka Pizzan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki doprowadzić do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu; gotować, często mieszając, 5 minut lub aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć opatrunek z ognia i ostudzić 30 minut.
3
W dużej misce wymieszać posiekaną paprykę i kolejne 8 składników; delikatnie wymieszać z dressingiem. Przykryć i schłodzić sałatkę przez 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Podawać z łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
5
Uwaga: sałatkę można przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce przez kilka dni.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn