Schłodzona Pieczona Zupa Z Czerwonej Papryki
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańska zupa? Schłodzona pieczona zupa z czerwonej papryki może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, mielony kminek, akompaniament: kliny limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 89%. Spróbuj Schłodzona Pieczona Zupa Z Czerwonej Papryki, Schłodzona Pieczona Zupa Pieprzowo-Mango, oraz Zupa z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki z schłodzoną miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Papryka szybko pieczona i obierana.Posiekaj cebulę. Ziemniaki obrać i pokroić w 1/4 cala kostkę. W ciężkim czajniku 5-quart rozgrzać olej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorący, ale nie pali i podsmażyć cebulę, ziemniaki i kminek, mieszając, 5 minut.
Dodaj pieczoną paprykę, wodę i bulion i gotuj na wolnym ogniu, przykryty, 20 minut, lub aż warzywa będą bardzo miękkie.
Podczas gotowania zupy, obrać i nasion pomidora.
Zupa Purée w partiach z pomidorem w blenderze (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów), przekładając do miski, doprawiając solą i pieprzem. Fajna zupa. Chłodna zupa, pod przykryciem, co najmniej 4 godziny i do 2 dni. Dostosuj przyprawę.
Podawać zupę z limonkami.