Schłodzona pieczona polędwica wołowa
Schłodzona pieczona polędwica wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 5,41 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 32G białka, oraz 43g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, chrzan, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Polędwica Wołowa, Pieczeń Z Polędwicy Wołowej, oraz Polędwica Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść polędwicę na wyłożonej folią blasze do pieczenia lub patelni. Zrób 12 małych szczelin na górnej stronie mięsa; włóż połówki czosnku.
Połączyć musztardę i 2 łyżki przygotowanego chrzanu w małej misce i równomiernie rozprowadzić po wierzchu i bokach wołowiny.
Piec w 350 przez 25 do 30 minut lub do pożądanego stopnia doneness. (W rzadkich przypadkach wyjąć z piekarnika o 13
Wołowina będzie nadal gotować do 140 z resztkowego ciepła.) Przykryć i schłodzić kilka godzin lub przez noc.
Połączyć śmietanę i pozostałe 2 łyżki chrzanu; podawać z schłodzoną wołowiną.
Dla poszczególnych kanapek, pokroić wołowinę 1/4 cala grubości, i pokroić w kliny.
Ułożyć na tostach Francuskie plastry bagietki, na wierzchu niewielką domieszką kwaśnej śmietany i udekorować świeżą natką pietruszki. Daje około 5 tuzinów przystawek.