Schłodzona Meksykańska Zupa Salsa

Schłodzona Meksykańska Zupa Salsa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj schłodzonej meksykańskiej zupy salsy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 49 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, mocno liście kolendry, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schłodzona Zupa Pomidorowa Z Salsą Awokado, Chłodna Zupa Salsy Na Rynku Rolniczym, oraz Schłodzona Zupa Pomidorowa W Stylu Gazpacho dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić pierwsze 9 składników i zmieloną czerwoną paprykę, jeśli chcesz, w blenderze; proces aż drobno mielone. Przykryć i dokładnie schłodzić. Top każdej porcji z 1 łyżką kwaśnej śmietany, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn