Schłodzona Czerwona Papryka Strzelanki
Schłodzone strzelanki czerwonej papryki mogą być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, tortille kukurydziane, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Schłodzona zupa z czerwonej papryki i Habanero, Schłodzone Grochówki Strzelanki, oraz Schłodzone Grochówki Strzelanki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać paprykę, czosnek, cebulę i szczyptę soli. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż papryka zmięknie, 8 protokół. Wymieszać pastę pomidorową, wodę i bulion i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż papryki są bardzo miękkie, o 10 protokół.
Przełożyć zupę do blendera i puree. Doprawić solą i pieprzem i przechowywać w lodówce przez około 1 godzinę, aż lekko wystygnie.
Tymczasem, na dużej patelni, ciepła cala oleju roślinnego, aż mieni się.
Dodać paski tortilli i smażyć na umiarkowanie dużym ogniu, aż będą chrupiące.
Odcedzić i odkurzyć serem.
Podawać z schłodzoną zupą w kieliszkach.