Schab z pieczoną papryką i Penne
Schab z pieczoną papryką i Penne to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, paprykę, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Schab Ferran Adrià z pieczoną papryką i olejem Pietruszkowym, Schab z papryką, oraz Grillowany Schab z papryką i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić paprykę i cebulę w 15 - x 10-x 1-calowy patelni jellyroll pokryte sprayem do gotowania. Warzywa zalać sprayem do gotowania.
Piec, Odkryte, w 475 przez 15 do 20 minut lub aż warzywa będą miękkie i rumiane, mieszając od czasu do czasu. Odstawić.
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania, pomijając sól i tłuszcz; dobrze odcedzić; odstawić i ogrzać.
Trim tłuszczu z wieprzowiny; pokroić wieprzowinę w plastry 1/4 cala. Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj połowę plasterków wieprzowych i gotować 1 do 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane; usunąć z patelni. Odstawić i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałą połową plasterków wieprzowiny. Wycierać kapiele z patelni papierowym ręcznikiem.
Patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać grzyby i czosnek; saute 1 do 2 minut lub aż grzyby są lekko rumiane.
Dodać pomidory i kolejne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut. Powrót plastry wieprzowe na patelnię, i gotować, aż dokładnie ogrzane.
Wyjąć z ognia i wymieszać z pieczoną mieszanką pieprzu, bazylią i oregano.
Połączyć makaron i mieszankę pieprzu w dużej misce, podrzucając delikatnie.