Schab Z Nadzieniem Morelowym, Szałwią I Orzechami Piniowymi

Schab Z Nadzieniem Morelowym, Szałwią I Orzechami Piniowymi
Schab z farszem morelowym, szałwiowym i orzechowym to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 76g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 557 kalorii. Mieszanka masła, tymianku, schabu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać suszone morele, można śledzić to danie główne z The ultimate makeover: Bread & butter pudding jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Schab pieczony z szałwią i cebulą farsz i sos, Schab Faszerowany Z Zakazanym Ryżem, Morelami I Farszem Orzechowym, oraz Sałatka z parmezanem z szałwią i rukolą z pokrojonymi w plasterki gruszkami, kozim serem i prażonymi orzeszkami piniowymi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia55
Magazyn