Schab z farszem suszono-śliwkowym

Schab z farszem suszono-śliwkowym
Need a dairy free main course? Schab z farszem suszono-śliwkowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 27g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka Porto, seler, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 68%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Schab Pieczony Z Farszem Jabłkowym, Cebulowym I Suszonymi Śliwkami, Schab z farszem z suszonych owoców i kasztanów, oraz Schab suszony nadziewany śliwkami w słodkim sosie Sherry (Lomo Relleno).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować farsz, podgrzej dużą patelnię pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę, seler, i czosnek; gotować 7 minut lub do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
4
Zdjąć z ognia. Wymieszać suszone śliwki i dalej 8 składników (suszone śliwki przez 1/4 łyżeczki pieprzu); odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkiśliwki
PieprzPieprz
5
Wieprzowinę kroimy wzdłuż, kroimy na drugą stronę, ale nie na drugą stronę. Otwórz połówki, układając wieprzowinę płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
6
Umieść folię na wieprzowinę; Funt do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
7
Rozłóż farsz na wieprzowinie, pozostawiając 1-calową granicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
WieprzowinaWieprzowina
8
Zwinąć szczelnie; zabezpieczyć w odstępach 1 1/2 cala sznurkiem. Wieprzowinę natrzeć 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
RolkaRolka
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
9
Umieścić wieprzowinę na stojaku w patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
10
Piec w temperaturze 425 przez 40 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do środka wieprzowiny 155, obracając wieprzowinę po 20 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
11
Umieścić wieprzowinę na desce do krojenia; odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
12
Pokroić w cienkie plasterki.
13
Aby przygotować sos, ubić razem mąkę i 1/4 szklanki bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
14
Umieść patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
15
Dodaj port, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PortPort
16
Wymieszać mąkę, musztardę i 1 1/4 szklanki bulionu. Gotować 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje, często mieszając trzepaczką. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
17
Podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
18
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn