Need a dairy free main course? Schab z farszem suszono-śliwkowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 27g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka Porto, seler, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 68%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Schab Pieczony Z Farszem Jabłkowym, Cebulowym I Suszonymi Śliwkami, Schab z farszem z suszonych owoców i kasztanów, oraz Schab suszony nadziewany śliwkami w słodkim sosie Sherry (Lomo Relleno).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować farsz, podgrzej dużą patelnię pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Farsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj cebulę, seler, i czosnek; gotować 7 minut lub do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Czosnek
Cebula
4
Zdjąć z ognia. Wymieszać suszone śliwki i dalej 8 składników (suszone śliwki przez 1/4 łyżeczki pieprzu); odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwki
Pieprz
5
Wieprzowinę kroimy wzdłuż, kroimy na drugą stronę, ale nie na drugą stronę. Otwórz połówki, układając wieprzowinę płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
6
Umieść folię na wieprzowinę; Funt do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Wieprzowina
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Meat Tenderizer
Wałek Do Ciasta
7
Rozłóż farsz na wieprzowinie, pozostawiając 1-calową granicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Wieprzowina
8
Zwinąć szczelnie; zabezpieczyć w odstępach 1 1/2 cala sznurkiem. Wieprzowinę natrzeć 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Wieprzowina
Rolka
Sól
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
9
Umieścić wieprzowinę na stojaku w patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
10
Piec w temperaturze 425 przez 40 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do środka wieprzowiny 155, obracając wieprzowinę po 20 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Piekarnik
11
Umieścić wieprzowinę na desce do krojenia; odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
12
Pokroić w cienkie plasterki.
13
Aby przygotować sos, ubić razem mąkę i 1/4 szklanki bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Mąka Uniwersalna
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
14
Umieść patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
15
Dodaj port, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Port
16
Wymieszać mąkę, musztardę i 1 1/4 szklanki bulionu. Gotować 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje, często mieszając trzepaczką. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.