Schab wieprzowy z polewą morelowo-rozmarynową

Schab wieprzowy z polewą morelowo-rozmarynową
Schab z polędwicą morelowo-rozmarynową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 31g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieczeń schabową, konfitury morelowe, liście rozmarynu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Schab pieczony z polewą morelową - 5 punktów, Polędwica wieprzowa z polewą morelową i kiszoną kapustą, oraz Polędwica Wieprzowa Polędwica Morelowo-Rozmarynowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. przyciąć tłuszcz z wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść wieprzowinę w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
3
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
W 10-calowej patelni, przetwory ciepła, sherry, rozmaryn i czosnek na średnim ogniu, często mieszając, aż zgęstnieje. W razie potrzeby rozgnieść kawałki moreli widelcem na małe kawałki. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki moreli na wieprzowinę (rezerwa pozostała mieszanka moreli). Włóż termometr do mięsa, aby końcówka była w środku najgrubszej części wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
RozmarynRozmaryn
MorelaMorela
CzosnekCzosnek
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
5
Piec odkryte 1 godzinę 15 minut do 1 godziny 30 minut lub do termometru czyta 68°. przykryć wieprzowinę folią; odstawić 15 do 20 minut lub do termometru czyta160. (temperatura będzie nadal rosnąć o5, a wieprzowina będzie łatwiej rzeźbić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Wieprzowinę pokroić w plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
7
Podgrzać pozostałą mieszankę moreli; podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia32
Magazyn