Schab wieprzowy z liśćmi laurowymi
Schab wieprzowy z liśćmi laurowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $3.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 68g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz liście laurowe, wino, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Rippli (Żeberka Schabowe / Schab Wędzony), Balsamiczny Schab / Pesto Zawijas Wieprzowy, oraz Schab Nadziewany Wieprzowiną I Kiełbasą.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj oliwę z oliwek, czosnek, sól, ziarna pieprzu i pokruszone liście laurowe i natrzyj mieszaninę na całym mięsie.
Umieścić wieprzowinę na dużym naczyniu lub w dużej plastikowej torbie i przykryć naczynie lub związać torbę i pozostawić w lodówce, jeśli masz czas moczenia; w przeciwnym razie - jeśli masz zamiar rozpocząć gotowanie - po prostu go zostawić.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Ułóż patelnię z cebulą. Posypać cebulę 10 całych liści laurowych.
Umieść wieprzowinę, w tym marynatę, na wierzchu i kości wokół, jeśli pasują i jeśli masz je. Piecz w piekarniku przez około 1 3/4 godzin lub do temperatury wewnętrznej od 150 do 155 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, regularnie fastrygując.
Wyjąć wieprzowinę, zeskrobując spalone kawałki, na talerz lub deskę do rzeźbienia i odstawić. Na piecu na umiarkowanym ogniu wlać wino i 1/2 szklanki wrzącej wody na kości, zatokę, czosnek i cebulę.
Pozostawić do pęcherzyków i zmniejszyć o około jedną trzecią, a następnie ostrożnie usunąć kości i odcedzić płynną zawartość do rondla.
Podgrzej, popraw przyprawę i dodaj płyn, jak chcesz Zrobić Dobry, cienki, nie całkiem SOS.
Schab pokroić, kłaść plastry na dużym rozgrzanym talerzu, posypać solą i zalać odrobiną soku-sosu, następnie przykryć folią i pozostawić w wyłączonym piekarniku podczas jedzenia przystawki. Wiem, że jest trochę pryncypialny, ale będzie wyglądał bajecznie, jeśli po wyjęciu go, zorganizujesz, Napoleonicznie, więcej liści laurowych na brzegach naczynia z wieprzowiną o zapachu Zatoki.