Schab wieprzowy z liśćmi laurowymi

Schab wieprzowy z liśćmi laurowymi
Schab wieprzowy z liśćmi laurowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $3.93 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 68g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz liście laurowe, wino, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Rippli (Żeberka Schabowe / Schab Wędzony), Balsamiczny Schab / Pesto Zawijas Wieprzowy, oraz Schab Nadziewany Wieprzowiną I Kiełbasą.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj oliwę z oliwek, czosnek, sól, ziarna pieprzu i pokruszone liście laurowe i natrzyj mieszaninę na całym mięsie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieścić wieprzowinę na dużym naczyniu lub w dużej plastikowej torbie i przykryć naczynie lub związać torbę i pozostawić w lodówce, jeśli masz czas moczenia; w przeciwnym razie - jeśli masz zamiar rozpocząć gotowanie - po prostu go zostawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Ułóż patelnię z cebulą. Posypać cebulę 10 całych liści laurowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Umieść wieprzowinę, w tym marynatę, na wierzchu i kości wokół, jeśli pasują i jeśli masz je. Piecz w piekarniku przez około 1 3/4 godzin lub do temperatury wewnętrznej od 150 do 155 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, regularnie fastrygując.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Wyjąć wieprzowinę, zeskrobując spalone kawałki, na talerz lub deskę do rzeźbienia i odstawić. Na piecu na umiarkowanym ogniu wlać wino i 1/2 szklanki wrzącej wody na kości, zatokę, czosnek i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
6
Pozostawić do pęcherzyków i zmniejszyć o około jedną trzecią, a następnie ostrożnie usunąć kości i odcedzić płynną zawartość do rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Podgrzej, popraw przyprawę i dodaj płyn, jak chcesz Zrobić Dobry, cienki, nie całkiem SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
8
Schab pokroić, kłaść plastry na dużym rozgrzanym talerzu, posypać solą i zalać odrobiną soku-sosu, następnie przykryć folią i pozostawić w wyłączonym piekarniku podczas jedzenia przystawki. Wiem, że jest trochę pryncypialny, ale będzie wyglądał bajecznie, jeśli po wyjęciu go, zorganizujesz, Napoleonicznie, więcej liści laurowych na brzegach naczynia z wieprzowiną o zapachu Zatoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia59
Magazyn