Schab w glazurze klonowej

Schab w glazurze klonowej
Przepis na schab w glazurze klonowej można przygotować w około 3 godziny i 10 minut . Ten przepis służy 10 porcjom i kosztuje 2,65 USD za porcję. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis zawiera 396 kalorii , 51 g białka i 14 g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Allrecipes. Kilku osobom naprawdę smakowało to danie główne. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, syrop naleśnikowy, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis wypróbowało i polubiło 50 osób. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 84% . Ten wynik jest znakomity. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także : Schab owinięty w bekon z klonową glazurą , Kotleciki wieprzowe w glazurze z klonu z sosem daktylowym i prażonym kuskusem z orzeszkami pinii i Schab w glazurze z miodem .

Instrukcje

1
Umieść pieczeń w dużej zamykanej torbie. W małej misce wymieszaj roztopione masło, ocet, syrop naleśnikowy, skrobię kukurydzianą i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop StołowySyrop Stołowy
RamięRamię
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać do worka z pieczenią. Uszczelnij i obróć do płaszcza. Schłodzić przez 2 godziny.
3
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni C (350 stopni F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Pieczeń włóż do brytfanny lub dużego piekarnika holenderskiego i polej marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
5
Przykryj, piecz przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Zdejmij pokrywkę i kontynuuj pieczenie, aż wierzch się zarumieni, a temperatura wewnętrzna wyniesie co najmniej 63 stopnie C, mierzona termometrem do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
7
Wyjmij z piekarnika i odstaw na około 10 minut przed pokrojeniem. Temperatura wewnętrzna powinna wzrosnąć o 10 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia23
Magazyn