Schab suszony nadziewany śliwkami w słodkim sosie Sherry (Lomo Relleno)
Schab suszony nadziewany śliwkami w słodkim sosie Sherry (Lomo Relleno) może być właśnie sosem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,81 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 25g białka, oraz 5G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś polędwiczki wieprzowe, pieczoną paprykę piquillo, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (Schab z sosem jeżyn), Schab Pieczony Z Farszem Jabłkowym, Cebulowym I Suszonymi Śliwkami, oraz Polędwica wieprzowa o zapachu rozmarynu faszerowana pieczonym czosnkiem, suszonymi morelami i żurawiną oraz sosem z wina porto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
1 polędwicę wieprzową przeciąć na pół wzdłuż, przecinając na drugą stronę, ale nie przez drugą stronę; otworzyć połówki, układając wieprzowinę na płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
3
Wytnij każdą połówkę wzdłuż, przecinając, ale nie przez drugą stronę; otwórz połówki, układając wieprzowinę na płasko. Powtórz procedurę z pozostałą polędwicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
4
Polędwiczki posypać 1 łyżką natki pietruszki, 1/2 łyżeczki soli, pieprzu czarnego i mielonego czosnku. Na każdą polędwicę nałożyć 6 suszonych śliwek i 2 łyżki papryki piquillo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Piquillo
Czosnek Mielony
Pieprz Czarny
śliwki
Pietruszka-nać
Sól
5
Zwinąć każdą polędwicę wieprzową, galaretkę, zaczynając od długiego boku. Zabezpieczyć wieprzowinę w odstępach 2-calowych sznurkiem; pył z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Mąka Uniwersalna
Galaretka
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
6
Rozgrzać olej w dużej żaroodpornej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać wieprzowinę; gotować 6 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
8
Dodaj pozostałe 1 łyżka pietruszki, cebula, pieprz, nieobrane czosnek, i liść laurowy; podsmażyć 2 protokół. Wymieszać z bulionem, sherry i kminkiem. Owinąć uchwyt patelni folią i przenieść patelnię do piekarnika. Przykryć i piec w temperaturze 400 przez 25 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Liście Laurowe
Pietruszka-nać
Czosnek
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Bulion
Kminek
Cebula
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Piekarnik
Folia Aluminiowa
Patelnia
9
Przełożyć wieprzowinę na talerz; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
10
Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości 3/4 cala i posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sól
11
Usunąć całe ząbki czosnku; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ. Wymieszać z sokami na patelni (wyrzucić skórki czosnku i liść laurowy).