Schab Schabowy Zawijany Na Słodko Z Boczkiem

Schab Schabowy Zawijany Na Słodko Z Boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj słodkiego boczku zawiniętego w Schab. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 331g białka, 126 g tłuszczu, oraz w sumie 2910 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje 19,93 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, złote rodzynki, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać złote rodzynki można śledzić to danie główne z Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Rozmaryn Boczek Zawijany Schab, Schab Klonowy Zawinięty W Boczek, oraz Schab Zawinięty W Boczek Z Wiśniami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Wyłożyć płytką patelnię z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Schab doprawiamy solą i pieprzem. Owinąć plastry boczku wokół schabu i zabezpieczyć wykałaczkami. Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu, a następnie dodaj schab. Gotować na złoty kolor ze wszystkich stron, o 10 protokół, a następnie umieścić na patelni. Wymieszaj miód, ocet balsamiczny, czerwone wino, cebulę i rozmaryn w małej misce; rozłóż polędwicę wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Sól I PieprzSól I Pieprz
BoczekBoczek
SchabSchab
Czerwone WinoCzerwone Wino
RozmarynRozmaryn
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
MiódMiód
CebulaCebula
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
WykałaczkiWykałaczki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Schab piecz w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut, następnie posyp rodzynkami. Kontynuuj gotowanie, aż wewnętrzna temperatura schabu osiągnie 145 Stopni F (63 stopnie C), około 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
RodzynkiRodzynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjmij z piekarnika i pozostaw na 5 minut przed wyjęciem wykałaczek i krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia54
Magazyn